Spread the love

In Duitsland is een internet abonnement afsluiten tegenwoordig een makkie, toch woont niet iedereen in een regio waar je zonder problemen een DSL-verbinding met enorme snelheid kunt afsluiten. Het is daarom soms nog lastig om te beginnen met glasvezel vergelijken in 2019. In de meeste regio’s kun je in Duitsland een bandbreedte van 16 MBit / s of VDSL met maximaal 50 MBit / s beschikbaar gesteld krijgen.

Je Kunt Ook Nog Andere Internetabonnementen Afsluiten Om Je Internetsnelheid Te Verhogen

Om de internetsnelheid te verhogen, zijn internetverbindingen via een kabelverbinding of internet via LTE mobiele radio echter mogelijke alternatieven als je nog meer snelheid wil hebben. Het vergelijken van internetsnelheid is niet moeilikk meer, je hoeft namelijk alleen maar een aantal gegevens in te vullen, te vergelijken en klaar is kees.

Degenen die niet tevreden zijn met deze mogelijkheden en bereid zijn om een stuk meer geld uit te geven kunnen met een combinatie van meerdere internetverbindingen aan de slag. Ook kunnen verschillende toegangstechnieken worden gecombineerd (bijv. DSL en LTE, DSL en kabel, kabel en satelliet enz.).

internetabonnementen

Waarom Zou Je Twee DSL-Verbindingen Met Elkaar Combineren?

Het voordeel van het combineren van twee of meer verschillende DSL-verbindingen is de verhoogde snelheid. Bovendien is het feit dat een verbinding in geval van twijfel nog werkt wanneer de andere mislukt. Het feit dat er slechts één telefoonlijn per woning beschikbaar is, speelt geen rol bij de koppeling van meerdere breedbandinternetverbindingen.

  • DSL verbindingen zijn nog behoorlijk effectief in Duitsland, maar met de opkomst van glasvezel willen steeds meer mensen een nog hogere internetsnelheid bereiken om sneller te kunnen downloaden of streamen.
  • Toch kiezen veel mensen nog steeds voor DSL omdat het een betaalbare en vooral stabiele internetverbinding is in de meeste regio’s.

Als Een Verbinding Mislukt, Werkt Internet Nog Steeds Via De Tweede Verbinding

Als iemand voor de bundeling van de DSL-verbindingen een speciale aanbieder gebruikt zoals. B. Viprinet kan worden gebruikt door de technologie van twee of meer DSL-verbindingen als alternatief voor huurlijnen. Degenen die vaak gebruikmaken van interactieve inserts en de videostreamfunctie profiteren van de lage latentie van DSL-bundeling.

  • Bij gebruik van meerdere DSL-verbindingen is er de mogelijkheid om een mobiele telefoonfunctie toe te voegen via een verbindingsback-up.
  • Door verschillende kosteneffectieve consumentenlijnen te combineren tot een professionele verbinding met de site, kost dit totaalpakket over het algemeen minder dan traditionele huurlijnen. Zelfs een vast IP-adres kan vervolgens op verzoek worden gerealiseerd.

Voorwaarden Moeten Aanwezig Zijn In Het Huis Voor Twee DSL-Aanbieders?

abonnement internet snelheid verhogenOver het algemeen zijn er geen speciale vereisten voor het gebruik van twee DSL-providers. Hoewel normaal slechts één telefoonlijn naar een appartement of een huis leidt, zijn normaal vier draden in deze lijn geïntegreerd (bijv. Zwart / rood en geel / wit).

Je Hebt Maar Twee Draden Nodig Voor Deze Internetverbinding

Omdat voor elke DSL-verbinding echter slechts een maximum van twee draden nodig is, is een paar draden meestal gratis. Als er een continue verbinding is voor dit paar draden met het overdrachtspunt, de kelderverdeler van Telekom, kan een tweede verbinding zonder problemen worden gebruikt.

  • Verschillende DSL-verbindingen kunnen niet in een woning worden geactiveerd als alle lijnen die van de kelderverdeler naar de distributeur lopen al bezet zijn. Een structuur van de DSL-lijnen komt niet tot stand, ook al zijn alle DSL-poorten al bezet in de betreffende centrale. Geïnteresseerde partijen zullen echter niet over beide opties worden geïnformeerd totdat providers een circuit toegewezen krijgen.
  • Als alternatief zijn potentiële klanten in dit geval vrij om een tweede internetlijn aan te sluiten op UMTS-toegang. Ook blijft de verbinding via de tv-kabel (via een zogenaamde kabelprovider ) onaangetast en kan als regel probleemloos als een tweede verbinding worden gerealiseerd.


Spread the love