Spread the love

Denkt u eraan om een tweedehands auto te kopen via de advertenties? Wilt u enkele tips? Het grootste probleem is het vinden van een goede auto. Sommige verkopers zullen proberen om reparaties te verbergen. Ze kunnen de carburateur schoonmaken met een vloeistof. Ze kunnen olie uit bougies schoonmaken. Voor meer informatie over het kopen van gebruikte auto’s, lees dit artikel.

Veel mensen vinden de auto die ze willen in geclassificeerde tweedehands auto’s advertenties. U kunt, vele malen, onderhandelen met de eigenaren en krijgen zeer redelijke prijs. Typisch de eigenaren schoon te maken van de auto’s en eventuele reparaties die de auto’s meer verkoopbaar zal maken.

Sommigen willen er gewoon simpelweg van af

Sommige auto-eigenaren willen alleen maar om zich te ontdoen van hun auto of vrachtwagen. Zij zullen hun auto voorzien van een etiket, “te koop zoals het is”. Wat dat betekent is dat als er problemen of reparaties zijn die moeten worden opgelost, de eigenaar niet verantwoordelijk is voor het maken van deze problemen of reparaties. De persoon die de auto koopt, moet de auto accepteren, ongeacht de staat ervan.

Geen garantie, houd er rekening mee

Wanneer u een auto koopt via advertenties van een particuliere partij, heeft u geen garantie. De meeste auto’s verkocht door particulieren kunnen zich niet veroorloven om een garantie te geven, en u wordt verwacht dat u alle risico’s in verband met het kopen van die auto te nemen.

Toch wel garantie

Er zijn echter een aantal advertenties die zijn geplaatst in de advertenties die worden geplaatst in de advertenties door gebruikte autodealer. Deze auto’s hebben meestal een 1 – 3 maanden garantie. Dit maakt dat de kopers zich veilig voelen over dat gebruikte auto.

Voordat u de geclassificeerde gebruikte auto’s advertenties scannen, moet u een lijst van het type auto dat u wilt kopen te maken. Hoe meer details kunt u een lijst over wat u wilt kopen, hoe sneller u in staat zal zijn om dat voertuig te vinden in de geclassificeerde.

Aangepaste auto’s hebben een hogere verkoopwaarde

Sommige eigenaren hebben hun auto’s aangepast voordat ze worden verkocht aan dealers of voordat u ze te koop in advertenties. Deze extra functies zal de prijs auto te verhogen. Als u van deze functies, kunt u een koopje, maar als u dat niet doet dan kunt u besluiten om de auto niet te kopen.

Aangezien de meeste auto geclassificeerde aanbiedingen hebben beperkte beschrijvingsruimte, kan de eigenaar gebruik maken van afkortingen om hun auto te beschrijven. De gebruikelijke afkortingen zijn WGN voor stationwagon, HB voor hatchback, P/U voor pick-up truck, en XTRA CAB voor twee kleine stoelen of extra ruimte achter de voorstoelen.

Coderingen voor de huidige staat van de auto

Om de staat van de auto te beschrijven, gebruiken de meeste adverteerders afkortingen zoals EX COND voor een uitstekende staat, G COND voor een goede staat, CLN voor een schone of goede staat.

De geclassificeerde gebruikte auto’s advertenties gebruiken ook A / C om te verwijzen naar airconditioning systeem, S / R naar mannen zonnedak, MNRF om te betekenen maan dak, LTHR om te betekenen lederen interieur.

Veel kopers zijn bijzonder met de transmissie van de gebruikte auto. Auto-eigenaren gebruiken STD of stick shift voor de standaard versnellingsbak en gebruik A / T voor automatische versnellingsbak.

Waar kan ik het beste op zoek gaan naar een degelijke occasion?

De beste advertenties om te zoeken naar de beste advertenties zijn in de regionale dagblad, als u wilt dat vrij gebruikte auto’s. Als u de gebruikte auto’s wilt controleren, zijn uw selecties breed en gevarieerd. De meeste van de dealers die geplaatst op gebruikte auto classifieds sectie van de kranten hebben een website voor verdere bezichtiging en specificaties van de auto wordt geadverteerd.

Van de honderden auto advertenties op geclassificeerde tweedehands auto’s advertenties, verfijnen van uw keuzes naar de top 10. Verdeel deze 10 in twee groepen. Neem contact op met de eigenaars van de eerste lijst van vijf lijsten van vijf, om een afspraak te maken. Neem een vriend van een monteur om u te helpen bij het controleren van de auto, of het opzetten van een autoshop om de auto voor u te inspecteren.

Vragen tijdens de inspectie

Tijdens de inspectie moet u vragen om een kijkje te nemen in de onderhoudsgegevens van de auto. Sommige autobezitters houden geen goede onderhoudsgegevens bij, dus je moet beslissen of dit voor u aanvaardbaar is. Ook al lijkt een auto in goede staat en heeft een goed gevoel als je er mee rijdt, doe altijd een goede inspectie binnen en buiten de auto.

Inspecteer de auto onder en over de gehele lengte op aanrijdingsreparatie. Kijk voor verschil in lakkleur, lijnen die niet recht zijn, of roest op verschillende plaatsen. Controleer of er geen vloeistoflekkages zijn. Verplaats de auto naar een andere locatie en laat hem daar ongeveer 5 minuten staan en controleer dan op lekkages.

Als je een auto hebt gevonden die je leuk vindt, maak dan een offerte. Bied nooit de vraagprijs aan.  Begin met de zin: “Wat is de laagste prijs die je voor de auto moet betalen. Ik merk dat dit probleem en dat probleem heeft?” Dan vervolg met de statement, “Ik heb contant geld dat ik u nu kan geven”.


Spread the love