Spread the love

Veel mensen hebben tegenwoordig een mobiele telefoon, maar dit betekent tegelijkertijd ook dat er waarschijnlijk veel mensen zijn die nog niet echt weten wat ze wel en niet kunnen doen met hun smartphone. Ook is het wel zo prettig om dit te weten om zo lang mogelijk van jouw nieuwe smartphone te kunnen genieten. Lees daarom snel verder om erachter te komen welke dingen je niet moet doen met jouw mobiele telefoon. Handig als je een mobiel abonnement vergelijken overweegt en uiteindelijk de totale kosten van je telefoon aanschaf duidelijk hebt.

  • Tegenwoordig komen er steeds meer smartphones met ingebouwde waterbescherming op de markt. Dus als uw telefoon een IP67- of IP68-classificatie heeft, kunt u dit punt veilig overslaan, omdat uw smartphone in dit geval volledig waterdicht is. Je kunt deze info vaak op de website van de ontwikkelaar vinden of in een review zoals een iphone 7 review of een iphone x review op het internet

Mobiele Telefoons Krijgen Steeds Betere Functionaliteit En Snufjes, Maar Wat Kun Je Tegenwoordig Allemaal?

Tegenwoordig hebben smartphones behoorlijk veel opties en kun je muziek luisteren, foto’s maken, video’s streamen en zelfs je hartslag meten. Maar dat is niet het enige, je kunt namelijk ook beschikken over allerlei handige functies. Wil jij meer weten? Lees dan snel verder want in dit artikel bespreken we alle nieuwste snufjes van mobiele telefoons.

Probeer Altijd Je Display Te Beschermen Met Een Extra Laag Glas

Gorilla Glass is geweldig. Het kost veel om serieus te beschadigen of zelfs te breken. Maar het is ook erg duur om het te verbreken of zelfs te vervangen zodra het is beschadigd. Tanks en smartphone gevallen zijn goedkoop en goed verzekerd. Ze zijn hun prijs waard en kunnen je smartphone redden in geval van nood. Veel duurder zou zijn om ze niet te gebruiken.

  • Maar als dat niet zo is, dan is water voor het goede stuk hetzelfde als de zon voor Graaf Dracula. Waterschade is een van de meest voorkomende soorten smartphone schade. En zelfs waterdichte smartphones kunnen het een tijdje in het water laten staan.

mobiele telefoon abonnement en veiligheid

Laat Wat Pikantere Of Geheime Foto’s Niet Te Lang Op Jouw Smartphone Staan

Veel smartphone gebruikers vinden het leuk om selfies te maken. Maar als de snapshots meer een delicate verscheidenheid zijn, is het een goed idee om de meer intieme afbeeldingen van de standaard galerij-app snel naar een veilige locatie te verplaatsen, zoals uw eigen pc. Dit is vooral handig als u de telefoon even doorgeeft aan een vriend … of de voorganger.

Er zijn ook beveiligde galerij-apps voor smartphones die alleen met een wachtwoord kunnen worden geopend. Sommige fabrikanten bieden ook de mogelijkheid om bepaalde mappen handmatig te back-uppen. Voor privéfoto’s is dat zeker niet het slechtste idee. Gebruik diensten zoals Dropbox, Google Drive of Microsoft OneDrive om al je foto’s voorgoed op te slaan.

Browsergeschiedenis Verwijderen Voor Bijvoorbeeld Verrassingen

Als je je smartphone gebruikt voor geheime dingen, zoals het zoeken naar kerstcadeautjes, wil je zeker niet dat iemand anders je lange browsergeschiedenis kan zien, toch? Het goede nieuws: het wissen van de geschiedenis is ongelooflijk eenvoudig.

  • Je kunt je browsergeschiedenis makkelijk verwijderen via je internetbrowser, doe dit regelmatig en je hoeft je geen zorgen te maken.
  • De incognitomodus kan je helpen om je browsergeschiedenis goed te verbergen, houdt er wel rekening mee dat sommige gegevens nog steeds worden getoond in cookies.

Ga Geen Apps Installeren Die Er Dubieus Uitzien

Vrijwel elke malware die in de mobiele sector reist, is gericht op Android-apparaten. Meer specifiek heeft het betrekking op Android-gebruikers die zich geen zorgen maken over wat ze downloaden en hoe onbetrouwbaar de bronnen zijn. Als u apps van dubieuze sites downloadt, kunt u uw smartphone sneller in de problemen brengen dan u zou willen.

  • Tegenwoordig zijn er allerlei antivirus apps beschikbaar voor je mobiele telefoon, die kunnen je helpen om rare apps te vermijden en jezelf goed te beveiligen.
  • Zorg er voor dat je niet zomaar apps vanaf het internet installeert, de kans is redelijk groot dat er malware aanwezig is op deze applicaties.


Spread the love